Esilehele

 

Üleskutse ELO logo konkursil osalemiseks

Kutsun aineõpetajaid üles leidma noori, kes oleksid huvitatud osalemisest Eesti Loodusteaduste Olümpiaadi LOGO konkursil. Lisaks olümpiaadist osavõtjatele võivad osaleda ka kõik teised õpilased ja õpetajad või koguni kodused, sõbrad, tuttavad ja teised huvilised.

Atraktiivne, olümpiaadi olemust edasi andev logo aitab olulisel määral kaasa loodusteaduste olümpiaadi enesemääratlusele ja tutvustamisele. Seega on igaühe panus väga teretulnud.

Konkursi esimese etapi tööde saatmise lõpptähtaeg on 20. veebruar, kuid hiljem laekuvad kaastööd võtavad osa uue õppeaasta logo valimistest. Esimeseks tähtajaks laekunud visandite hulgast valitud võidutööd plaanime kasutada Euroopa Liidu loodusteaduste olümpiaadi (EUSO, 29.03.-06.04, Hispaania, Murcia) võistkondade särkide kujunduses. Kindlasti oskab nõu anda kunstiõpetaja, tarvis võib minna ka arvutiõpetaja abi, kuna me ootame logode kavandeid elektroonselt. Kavandi võib joonistada paberile ja seejärel skaneerida. Kuid selle võib kujundada ka koheselt elektroonse pildina.

ELO logo ei tohiks olla ülemäära keeruline, kuid peaks võimalusel vihjama üheaegselt kõigile loodusteadustele. Visand võiks olla värviline, kuid kasutatav ka paaris värvitoonis, et meie võistlejad saaksid seda kanda lihtsustatult oma rahvusvaheliste võistluste sümboolikana, nt T-särgile trükitult.

Kavandid tuleks saata e-kirja manusena aadressile leuhin@gmail.com, kirjateemaks ELO LOGO.
Kirja juurde palume märkida logo kavandi autori nime, kooli ja klassi ning juhendaja andmed, kui autor ei töötanud üksi.
Autoriga ühenduse saamiseks vajame ka tema e-aadressi.

Saadetud pilt peab olema PNG, JPG, GIF, TIFF või BMP formaadis servalaiusega kuni 1000 pikslit (st peab olema väiksem kui 1000x1000).

Kavandikonkursi võidutööde autoreid ootavad auhinnad.


Näited EBO logode konkursist

Lähemalt uurimiseks kliki pildil!

 


Triin Tekko visand,
millest sai EBO üldlogo


Triin Tekko visandist
kujundatud EBO 2001 logo

 

 
 


Heigo Irdti visand,
millest sai 41. EBO logo


Heigo Irdti visandist
kujundatud EBO logo

 

 

Illar Leuhin,
EBO logo kogemusega


ELO žürii